Rólunk

Kedves Érdeklődő!

 
Az ILST-Hungary Kft. 2007 óta vesz részt Magyarországon aktív piaci szereplőként világítástechnikai vonalon. Fő profilunk napelemes közvilágítási, térvilágítási és közlekedésbiztonsági termékek fejlesztése és kivitelezése.

Az elmúlt években nagyobb méretű kandeláberek esetében többször nehézségekbe ütköztünk, mikor porfestésükre került sor, innen jött az ötlet egy átlagosnál nagyobb méretű termékek szinterezésére alkalmas üzem létrehozására.


2022-ben új profillal bővítettük cégünket, év elején megnyitottuk az óriás méretű fémszerkezetek befogadására alkalmas porfestő üzemünket. Az általunk festett egy darab termék maximális mérete: 13m x 2m x 2m, súlya 2000 kg. Szolgáltatásaink közé tartozik a szemcseszórás (acél szemcsével), vegyi előkezelés, valamint porfestés. (akár több rétegben is) ISO Minőségirányítási rendszerekkel dolgozunk, mely szakembereink tudásával együtt garantálják a magas színvonalú munkavégzést. Üzemünk Ipar 4.0 technológiák használatával törekszik hatékonyságának és minőségi termelésének maximalizálására.Miért válasszon bennünket?

- átlagosnál nagyobb méretű acélszerkezetek festésére vagyunk képesek

- rövid határidővel dolgozunk

- elsődleges számunkra a minőség, ezért ISO minőségirányítási rendszereket, valamint Ipar 4.0 technológiákat alkalmazunk

- célunk a megrendelők elégedettségének elérése és hosszú távú együttműködések kialakítása

- elérhetőek vagyunk, rövid időn belül válaszolunk a megkeresésekre

- könnyű megközelítés; az M5-ös autópályától 4,3 km-re helyezkedik el az üzemünk, Kecskeméttől 25 km-re déli iránybanTelephelyünk felépítése

 

Állomások:

 

1. Első lépésként törekszünk a porfestendő termék optimális és biztonságos elhelyezésére a conveyor pályán gördülő kocsin.  

2. Tisztítás: Amennyiben a Megrendelő vagy a félkész termék felülete igényli, a fémalkatrészt acél szemcsés szórásnak vetjük alá szemcseszóró termünkben, amíg fémtiszta nem lesz.
3. Előkezelés: vasfoszfáttal és ioncserélt vízzel mossuk le a kezelendő felületet

4. Szárítókemence: az előkezelés után maradt vízcseppeket a szárítókemencében szárítjuk le a termékről
5. Porfestés: a porfestő kabinban történik az elektrosztatikus porfestés. A rendszer rendelkezik ciklonos porfesték visszanyerési technológiával, így minimalizálni tudjuk a porfestési hulladék keletkezését.
6. Beégető kemence:  beégetési hőfok és időtartam meghatározása a festék gyártójának előírásai valamint a termék falvastagságának figyelembe vételével történik. 
7. A kemencéből kijövő termék pihenőpályán kihűl, vagy igény esetén újabb kör porfestés és beégetés alá kerül (többrétegű festés esetén). Ez után következik a végellenőrzés a rétegvastagság, esztétikai és a megrendelő
által előírt minőségi megfelelőség vizsgálata.
8. Ezek után történik a termék szakszerű csomagolása és elszállítása vagy deponálása (deponálási terület 3500 m2).

 

Üzemünk megközelítése szállításraAz üzem megközelíthető az M5-ös autópálya felől két különböző irányból. Az autópálya kijáratoktól ~4.3km-re található az üzem. Kamionos forgalom végig engedélyezett.

Az üzem bejárata kamionos közlekedésre lett kialakítva. A bejárat aszfaltos útról közelíthető meg.

      A szállító járművek várakozására ~2000 m2 áll rendelkezésre.